You are currently viewing En kalendergave må gerne være blød og praktisk

En kalendergave må gerne være blød og praktisk

Har du besluttet dig for at lave en pakkekalender til din kæreste? Så behøver du ikke nødvendigvis at vælte budgettet, for det handler om tanken bag. Dog er der ingen, som siger, at gaverne ikke skal kunne bruges. Du kan komme langt med bløde og praktiske gaver, og herunder følger en række gode råd til, hvad du kan putte i pakkekalenderen.

Brug tid på at finde de rigtige gaver

En kalendergave til hende er en dejlig måde at sprede lidt juleglæde og kærlighed på i den kolde vintertid. Det er en hyggelig tradition, som med garanti vil gøre din kæreste glad, og samtidig kan den være med til at gøre nedtællingen til juleaften lidt mere spændende. Dog kan det også være en dyr tradition.

Du kan hurtigt ende med at købe alt for dyre gaver, hvis du ikke sætter dig fast på et budget, som de enkelte gaver må koste. Derfor er det en god idé at gå i gang med at finde gaverne i god tid, så du har mulighed for at tænke kreativt og finde på små og søde gaver, som ikke behøver at koste en formue.

Den bør indeholde lidt af det hele

En pakkekalender kan være fyldt med alt fra små godter og chokolader til mere praktiske ting, som din kæreste kan bruge i hverdagen. Du kan eksempelvis sagtens købe bambussengetøj, en ny t-shirt, et par sokker og lignende ting, som måske ikke ville være den bedste julegave, men som er perfekte i en pakkekalender.

Du kan også overveje tænke i temaer og lægge forskellige gaver i hver pakke, som passer til temaet. Du kan eksempelvis have en uge, hvor der primært er skønhedsprodukter i pakkekalenderen. Efterfølgende kan du vælge en række sjove gadgets, søde beskeder og kærlighedserklæringer eller noget helt fjerde.

Det vigtigste er tanken bag pakkekalenderen. Det er en god måde at vise din kæreste, at du værdsætter hende – og dét behøver ikke at koste en formue. Du kan sagtens vælge gaver, som ikke koster alverden, så længe du har brugt tid på at vælge de helt rigtige, så hver dag bliver lidt mere spændende, når kalenderen skal åbnes.